Nasi klienci, po otrzymaniu wykonanego zamówienia mają możliwość zaopiniowania jakości naszej pracy. Poniżej zestawienie ostatnio dodanych opinii.

Za wystawienie opinii klienci otrzymują punkty w programie premiowym.

Koszty materialów promocyjnych na event Digigirlz: czyli zestaw dlugopisow oraz torby, które beda przekazane uczestniczkom eventu.

torba

długopis

Data wystawienia opinii:   2014-03-06 10:36:17
Klient:  Marcin  Kur...

Ocena:
Produkt: 5/5
Dostawa: 5/5
Obsługa: 5/5

Opinia klienta:

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko zrealizowane zamówienie.

Szaliki z haftem 120 szt

szalik

haft

Data wystawienia opinii:   2014-02-18 11:56:28
Klient:  Danuta  Gór...

Ocena:
Produkt: 5/5
Dostawa: 5/5
Obsługa: 5/5

Opinia klienta:

Bardzo ładny i przyjemny w dotyku polar, cieplutki i miły dla ciała, mocny, nasycony kolor. Nadruk logo porządny, estetyczny.

Długopis metalowy zielony

Teczka papierowa z nadrukiem

Pendrive 4GB

Filcowe etui na telefon komórkowy

Kłódka do bagażu

Wieszak na torbę z grawerem

Podkładka pod mysz z nadrukiem

Parasol z nadrukiem

Zawieszka do bagażu

Data wystawienia opinii:   2014-02-10 14:27:52
Klient:  Ewelina  Dąb...

Ocena:
Produkt: 5/5
Dostawa: 5/5
Obsługa: 5/5

Opinia klienta:

profesjonalnie, szybko, miło i sympatycznie :) produkty spełniają moje oczekiwania, polecam!

Naklejka

Data wystawienia opinii:   2014-01-07 10:41:56
Klient:  Maria  Dem...

Ocena:
Produkt: 5/5
Dostawa: 5/5
Obsługa: 5/5

Opinia klienta:

Jak zawsze, szybko i fachowo. Szczególne podziękowania dla Pana Pawła Bogacza!

Tablica, PCV 3mm, 3x2m

Data wystawienia opinii:   2014-01-08 10:39:10
Klient:  Ewelina  Dąb...

Ocena:
Produkt: 5/5
Dostawa: 5/5
Obsługa: 5/5

Opinia klienta:

jak zawsze profesjonalnie, szybko, miło i sympatycznie :) produkt spełnia moje oczekiwania, polecam!

wstazka 100mb

naklejka

zestaw porcelany

wzór

wzory

Data wystawienia opinii:   2013-12-18 14:09:12
Klient:  Izabela  Zac...

Ocena:
Produkt: 5/5
Dostawa: 5/5
Obsługa: 5/5

Opinia klienta:

Zestaw porcelany elegancki, w ciekawym kształcie (krzywizny imbryka i cukiernicy). Metalizowane elementy (pokrywki imbryka i cukiernicy, podstawki pod filiżanki) przełamują kolorystyczną monotonię. Połączenie klasyki z nowoczesnością. Wykonane starannie, dobrze zabezpieczone przed stłuczeniem. Kolory wstążki i naklejki idealne, nadruk wyraźny. Wstążka dobrej jakości. Jakość obsługi jak zawsze na najwyższym poziomie :-)

wstążka 1,5cm nadruk dwustronny

Data wystawienia opinii:   2013-12-16 11:11:24
Klient:  Olga  Was...

Ocena:
Produkt: 5/5
Dostawa: 5/5
Obsługa: 5/5

Opinia klienta:

bardzo ładne wstążki

tłoczenie moleskine 30szt

kurier

Data wystawienia opinii:   2013-12-13 11:24:23
Klient:  Michał  Zab...

Ocena:
Produkt: 5/5
Dostawa: 5/5
Obsługa: 5/5

Opinia klienta:

Zrealizowane nawet za szybko. ;)

Wyświetlono: 1 - 8 / 80 wszystkich
Liczba wyników na stronie:
   Podstrona: z 10   


Copyrights © Bas Kreacja 2009-2017, Warszawa, All rights reserved

Znajdź nas na Google+
Przypomnij haslo [zamknij]
Login:


Email:
Na podany adres email zostanie wyłasne hasło.
wróć do logowania